Bir yandan buyusun istiyorum , herşeyi oğrensin , buyusun , nasıl mutluysa oyle yaşasın ,o da anne olsun ! Bir yandan da keşke dursun, boyle kalsın istiyorum .. istediğim gibi opsem, koklasam , sarıp sarmalasam ...
istesekte istemesekte gecip gidiyor zaman . 30 yaşından sonra tekrar oğrenci olmak varmış kaderimde (?) bebeğimden oğrenmem gereken ne cok şey varmış meğer !
daha onceden sadece kadın iken , şimdi onun icin herşeyi yapabilecek gucte bir kadınım ..
Allah isteyen herkese nasip etsin .
‘Ana olunca anlarsın ’ derledi ya , ana oldum anladım .. ah guzel anacım benim , hakkını nasıl oderim ? Nedense cok duygusalım bugun . Olacak mı ? Olmayacak mı ?diye her ay beklediğim, binbir tedavi ile kavuşabildiğim evladım şimdi yanımda nefes alıyor , binlerce şukur sana guzel rabbim 7 ay gecmiş . Koskoca 7 ay .. dun gibi aklımda tutan Doğum sancılarım hatta konu acmıştım buraya https://forumla.net/(Korkuyorum
Bu konuyu actım cunku aynı ya da yakın donem hamile olan arkadaşların nasıl olduğunu merak ediyorum

Biz ;
1 aydır Ek gıdalara başladık ; havuc , patates , yoğurt corbası favorilerimiz . Ha bide meyve ! Meyve purelerini cok seviyoruz
Sabahları genelde ;
Yumurta sarısı , peynir , yoğurt ve pekmez ile yapıyoruz kahvaltımızı

Oğlenleri ;
Corba. Yoğurt corbası , tarhana ya da sebze

Akşamları , sebze-et/tavuk pureleri ve yatmadan da irmikli gece maması . Tabii ki her zaman boyle değil ama genel olarak durum bu şekilde .
Bu arada memedeyiz de hala FAkat yaklaşık 3 aydır sadece tek bir memeyi emiyor , diğer taraf emmediği icin baya kuculdu , ve istediği gibi sut gelmediği icin emmiyor. Bu kısır dongu olarak devam ediyor . Tek memeyle devam ediyoruz bakalım , nereye kadar
Henuz donemedi sağa sola , biraz tembeliz Oturması guzel fakat kendi kendine oturamıyor henuz sağa sola devriliyor Kendi kendine doğrulamıyorsa oturması iyi değil diye birşey okudum . Kontrole gittiğimde soracağım . Var mı bilgisi olan ?
Siz de durumlar nasıl? Sohbet etmek , birşeyler paylaşmak isteyen olursa topiğim herkese acık