Bebek Beslenmesi sut alerjisi (kaka resmi var)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi sut alerjisi (kaka resmi var)
-
16-09-2022, 22:29:50merhaba bebeğim 4 hafta once kopuklu kahverengi sulu kaka yapmaya başlamıştı gurultulu daha sonra kırmızı sulu yapmaya başladı hafif kanlı gorunce de a goturdum rota virus cıktı konusunu da acmıştım anne sutu cok az alıyordu şimdi hic yok kesildi sutten neyse o gunden beri sulu kaka yapıyordu ama gelişiminde VS Bi problem olmadığı surece sıkıntı yok demişti Dr taki 3 gun onceye kadar bir anda aşırı gaz sancısı ve aşırı bağırsak hareketi başladı yavrum karın ağrısından kıvranıyordu bu arada aptamil 1 ile golden goat kullanıyordn 3 gun oncesindede internetten aptamil aaldm buyuk kutu daha uygun oluyor diye kırmızıbeyazeczane diye Bi sitede o gun başladı problem tesadufu bilmiyorum ve 3. gun sonunda yine kanlı kaka yaptı kanlı derken nokta şeklinde kucucuk bayram dolayısıyla Dr da yok Bi şekilde Bi tanıdığımız prof bir Dr a yonlendirdi sut alerjisi olabilicrğini ve neocate kullanmamızı soyledi dun aldık kullanmaya başladık gazımız azaldı kaka bu oğlene kadar yapmadık oğlen biraz bulaşık şeklinde yeşil kaka yapmış tabi beslenmeside eskiye gore azaldı bez sayısında idrarımızda.. benm sorum şu sizde sut alerjisi belirtileri nasıldı iki kez kanlı kaka olunca sut alerjisi mi demek.. benm araştırmalarıma gore kızımın belirtileri daha cok laktoz intoleransına daha cok benziyor cunku sindirim sistemi dışında pek mi reaksiyon yok.. alerjili bebek anneleri sizlerde durum nasıldı? kakasında ekliyorum belirttim başlıkta midesi bulanan girmesin