merhabalar, benim sorunum su sutum 3 saatte 30 milim geliyor 2 saattede 20 milim geliyor sutum cok az oldugu icin cocugum doymuyor ilk zamanlarda gogus ucum yara oldugu icin hep kaniyordu hastanede hep pomba yaptim verdim bebegime ve sol gogsumde agri ve yanmalar basladi hala da devam ediyor ve krem kullaniyorum ve beyaz lahana koyuyorum gogsume hemsire ve ebe tavsiyesiyle.... sutum yetersiz oldugu icin sut takviye ettiler bebegime hastanede simdi ise evimizdeyiz ve humana mama kullaniyoruz bebegim 21 gunluk benim sorum mecburiyetten sutum yetersiz oldugu icin hep pompa yapiyorum ve mama veriyorum bebegime 100 milim veriyorum 2 saatte ve 3 saatte bir 100 milim veriyorum ve bazen doymuyor 50 milim daha yapiyorum. bazen 2 satte te bir 100 milim veriyorum 1 saat sonra tekrar agliyor meme ariyor 100 milim daha veriyorum bir yandan da korkuyorum acaba fazla mi veriyorum diye 21 gunluk bebek 2 saatte ve 3 saatte bir kac milim mama yer... uzun oldu okuyanlara tesekkur ederim simdiden cevaplarinizi bekliyorum HEMEN.....