Davranış Bozuklukları Sanırım otizmli annesiyim yardımınıza ihtiyacım var :((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Sanırım otizmli annesiyim yardımınıza ihtiyacım var :((
-
16-09-2022, 22:15:582 haftadır kendimi sorguluyorum surekli nasıl anlamadım? Oğlum konuşmaz aşı bir cocuk 33 aylik cevremden hep şu sozleri duydum erkek cocuğu gec konuşur vb. Seyler 4 ay once nette araştırırken otizm i gordum eşimle paylaştım sacmalama dedi. Başka bir Dr arkadaşına sordu oda gec konuşur Dr Dr gezmeye gerek yok gibi şeyler son zamanlarda iyice kafama taktım. Yaşıtları ilgisini cekmiyor, konuşmuyor, donen şeyler ve ışıklı bir cok şey ilgisini cekiyordu. İsmini soylersem eğer uğraştığı bir oyun yoksa bakıyor. Psikiyatri den guc te olsa randevu aldık haftaya carşamba bugun noroloji ye goturdum Dr yanina girmeden once eline balon aldı onunla oyuna dalinca Dr u hic dinlemedi ismine bir kez baktı bunu annene ver dedi ilgilenmedi fiziksel sorunu yok ama gelişim bozukluğundan şupheleniyorum dedi klinik bera testi yapılacak yarın kendi yemek yemiyor. Her işi benim yapmamı bekliyor onune su koydum vermedim kıyamet koptu eliyle bardağı tutuyor ama tedirgin suyu iciyor. Benimde cok sucum var. Kızım var birde 11 yaşında o kucukken ise başladım onunla bu sebepten cok ayrı kaldık ve hep oğlumu ağzına beslemem her işini ona fırsat vermeden yapmam ne buyuk hataymis ki bukadar uzerine duşmeme rağmen bunu farketmemem şimdi sizlerden ricam bu evreleri geciren annelerden destek bekliyorum. Neler bekliyor beni ve oğlumu nasıl davranacağım neleri yanlış yapıyorum. Kafamda milyon sorular bunu asabilirmiyiz? Cok uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.