Herkese Merhaba,
Oğlum 17 aylık. 18. ayı dolunca mumkunse Şerifali bolgesinde yarım gun kreşe vermek istiyorum. Temizlik, beslenme ve guvenlik acısından yeterli ve en onemlisi de cocuğuma karşı sevgi ve şefkat gosterecek bir kreş araştırıyorum. 2 yaş altı cocuğumu Şerifali- Ataşehir civarında kreşe gonderen anneler yorum yazabilir mi?
(Bu arada Şehit burak Kurtuluş caddesindeki Bando Cocuk bakım evinin kurucusu ile goruştum. Bakım evini gezemedim fakat kurucusu adam sizi kesinlikle dinlemiyor, tam bir tuccar ve cok dominant bir karakter. Adamdan haz etmediğim icin cok ilgilenmedim. Cocuğum da o sırada durmadığı ve bir oğretmeni bile organize edip oğlumu oyalayamadıkları icin kafamda bitirdim.
Buna ek olarak, Elalmış caddesindeki MJS anaokuluna oyun grubuna 1 kereliğine oğlum 15 aylıkken goturdum. Ancak, oğlum ayı gereği oyunlarla pek ilgilenmedi. Buna rağmen, okul muduru, oğretmeni ve kurucusu oğlumla cok guzel ilgilendi. Her katta ayrı yaş grubu var bu guzel. Fakat, bize anaokulu biraz tozlu geldi. Sanki oyuncaklar temizlenmiyor gibi. İceriye cocuklar ve anneler galoşsuz girdik. Bunun dışında olumsuz bir tecrubem olmadı. MJS 24 aydan once almadığı icin değerlendiremiyorum.)
Teşekkurler.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir-Şerifali 2 yaş altı Kreş tavsiyesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir-Şerifali 2 yaş altı Kreş tavsiyesi