Merhaba hanımlar. 22 aylık bir yavrum var.emzirmeyi konuşarak bırakmayı duşunuyordum ama dun artık sabrımın sonuna geldim galiba birkac zamandır emzirmek cok zor geliyordu. 2 saat memede emip uyurdu kızım.Kabızlık ve yemek yememe sorunumuz da vardı. Doktorum coktan bıraktırabilirsin demişti. Bıraktırınca her şey super olacak rahatlıcam zannederken birden bir mutsuzluk geldi anlatamam. Zamanı geri alsam bırsktırmamış olmayı secerdim. Vicdan azabımı cekiyorum sucluluk mu hissediyorum? Bir de yalan soyluyorum birşeyler surdum meme uf olmuş filan diyorum. Moralim bozuk emmeyi sonlandırdım ama anne kız ilişkimize bu yansır mı sizce. Ne olur beni rahatlatıcak şeyler soyleyin. Dun gece cok zor gecti. Yarım saatte uyanıp meme diye ağladı. Ayağımda salladım. Avutmaya calıştım. Hem fiziksel hem manevi cok yorucuydu. Deneyimli annelere sorum bu kac gece daha surer sizce? Ayağımda salladım. Ayakların da cok ağrıdı. Bana onerebileceğiniz avutma yontemi var mı.Emerek uyuyan bir bebekti kuzum. Bir de dunden beri goğuslerimi boşaltmamıştım. Şimdi cok sızlama başladı biraz sağdım ne sıklıkla ne zamana kadar sağım yapayım. Mastit olmam inşallah tekrar.