Merhaba arkadaşlar. 34 aylık bir oğlum var. Birlikte oyun oynayıp kitap okuyoruz. Bunları yaparken sorun yok. Ama anlık herhangi bir iş icin yanından ayrılmam gerektiğinde anında koşup peşimden geliyor. İstisnasız surekli bunu yaşıyorum. Bazen geldiğini farketmiyorum ve arkamı donunce carpıp duşuyorum. Kendi başına hicbir şey yapmıyor, surekli beni ya da babasını yanında istiyor. Ben yemek veya başka bir iş yapsam onunla ilgilenmediğim icin etrafı dağıtıyor. O esnada oyuncaklarını getiriyorum mutfağa oyalansın diye ama yine onları bırakıp bana yapışıyor. Yaklaşık 45 gundur de gunduz uyumamaya başladı. Esniyor deli gibi, cok uykusu var ama yatağa koyunca oyun oynamaya başlıyor. Yanına gidip sarılıyorum ya da benim yatağıma getiriyorum yine uyumuyor. Uyku ihtiyacı olmasa sorun yok ama bu sefer akşam 18.00 edemiyoruz ve her şeyde huysuzluk yapıp ağlıyor. Uyku saatlerinde ve gunluk rutinimizde bir değişiklik yok. İki farklı pedagog gordu ve sorun yok dediler. Ama artık dip dibe gezmekten ve uyumadığı icin hicbir şeye vakit ayıramamaktan sinir kupu geziyorum ortalıkta. Ona da kızıp bağırıyorum. Ne yapacağım, bu cocuk neden boyle?