Merhaba hanımlar, artık ne yapacağımı bilmiyorum ve size sormak istedim.
3 aylık bir bebeğim var. Biraz erken doğduğu ve ardından sarıldığı atlatamadığı icin hastanede uzun kaldı. Bu surecte emziremedim, sadece sağım yapıp biberon ile icirebildim sutumu. Taburcu olduktan sonra bebeğim bir turlu memeyi kabul etmedi. Mama verdik ama emzirmek icin surekli uğraştım, sağım yaptım. Sutum cok azaldı.
Sut olsun diye her şeyi denedim. Her turlu cay, yiyecek, su. Yine de bir turlu artmadı.
Psikolojimi cok etkiledi. Yetersiz ve mutsuz hissediyorum.
Hamilelikten once zaten kilo almıştım. Hamilelikte tekrar aldım, doğumdan sonra cok hamilelik kilosu kalmadı ama sonrasında tekrar kilo aldım.
Artık kendimi gormeye tahammulum yok. O kadar berbat gorunuyor ki vucudum gozume. Hayatımda hic bu kadar kilolu olmamıştım.
Diyet yapmaya korkuyorum kalan iki damla sutum de gidecek diye. Eşim spor salonu bulalım diyor ama bebeğim cok kucuk. Onu her seferinde kv ye bırakıp gidemem, vakit olarak da mumkun değil.

Ne olur bir onerisi, bir caresi olan var mı? Bugun evde spor yapmaya başlıyorum inşallah. Yediklerime de dikkat etmeye calışıyorum ama tamamen kısamıyorum da.

Yalvarırım sut veya kilo icin onerisi olan varsa bir akıl versin. Cok kotu hissediyorum kendimi