İyi akşamlar hanımlar, dun sabah evi makina vurdum 1 bucuk yaşında bebeğim de supurge makinasının borusunu cıkarmış orda ufak tozlar cıkmış galiba ondan yemiş o an yanında değildim geldiğimde elini ağzına koyuyordu istemediği bir şey girmiş gibi davranıyordu zaten ağzına baktım bişi yok yıkadım ağzını su faln icirdim ve gece uyudu hic bişeyi yoktu ama sabah cok ateşi vardı ılık suyla yıkadım ağrı kesici falan verdim ve ağzında on diş etinde şişlik vardı kızarıklık ve ic dudağında şişlik vardı yani dikkatli baktığım icin anladım ben o tozdan mikrop kaptı diye duşunuyorum cunku evden dışarı da cıkmıyoruz eve gelen de bir annemdir yani bi hastalık kapsın diyim hastaneye de gitmeyi hic istemiyorum malum vuris sebebiyle zaten karantina almışlar falan da diyorlar hastaneyi şimdi bu sabaha kadar hala ateşi vardı uyuyup kalkınca şuan ama cok şukur iyi oldu kendine geldi oyunlar oynuyo ama ben bir yandan korkuyorum ağız kokusunu fark ettim yeni acaba hastaneye gitmem gerekir mi annem de bu arada diş cıkarıyor olabilir diyor ne yapmalıyım acaba