merhaba herkese, 12 aylık bebeğim var. 2-3 aylıkken gece 3 saatte bir kalkardı. vaktinde yatardı hic sorun yaşamadım. ama 5 aylıkken uyku duzeni cok bozuldu. şuan 12 aylık ve gece sınırsız kalkıyor. bazen yarım saatte bir. atak donemindeyiz onu biliyorum. ama artık cok zorlanıyorum. gercekten sorun boyutuna ulaştı benim icin.
8:30-9:00 arası kendi isteğiyle uykusu geliyor ve yatıyor. sallamıyorum. pışlıyorum. 10 dk icerisinde uykuya dalıyor. burda sorun yok. bu arada yemeğini yiyor. meme emip yatıyor. ac olduğunu duşunmuyorum. 2 saat sonra başlıyor uyanmalara. o sureden sonra saat başı bazen yarım saatte bir ağlıyor. meme alıyor yatıyor. sut az olma ihtimali ile biberon mama da veriyorum. bazen istiyor iciyor ama yine 1 saat sonra kalkıyor. bazen o biberonu da icmiyor uyanıp oturuyor. yaklaşık 2 saat oturuyor. her gece olmasa bile haftanın 3-4 gecesi oturuyor. calışıyorum. zombiye donuştum resmen.
konunun aclıkla ilgili olma ihtimali yok. cunku tokken de yapıyor. sorum şu . ne zaman, nasıl duzene girer? ne zaman kesintisiz uyur? atak donemi ile ilgili midir? 1 yaş atağı ağır diye biliyordum ama cidden cok zor durumdayım. gece kendini yırtarak ağlıyor bazen. ne memede ne biberonla durmuyor. ağzına almıyor bile. cığlık cığlığa ağlıyor bazen biz uyandırmak zorunda kalıyoruz. cozemedim sorunu. lutfen yardım edin.
edit: şuan aklıma gelen soru, gece teroru dedikleri şey olabilir mi bu? gece teroru yaşamış olan var mı?
uyumayan bebek yuzunden zombi anne
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- uyumayan bebek yuzunden zombi anne