Lutfenn yardım edin deliricem😌
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Lutfenn yardım edin deliricem😌
-
16-09-2022, 21:38:4513 aylık bir kızım var cok aşırı derecede eziyet ediyor surekli herşeye ağlıyor tuvalete gittiğimde bile.. Hele altını değiştirirken cığlık cığlığa ağlaması işkence yapıyormuşum gibi 1gun bile mutlu uyanmıyor hep ağlamaklı hep mızmız. Canımdan cok seviyorum ama artık gereksiz yere ağlamalarına tahammul edemiyorum.32yaşındayım belkide bununda etkisi var 20li yaşlardaki kadar sabırlı sakin olamıyor insan.sakinlikle bişey elde edemediğim icin Cok bağırmaya başladım kufur ediyorum sonra pişmanlıktan oluyorum.. Cok zaman ağlıyorum niye boyle yapıyor neden bukadar eziyet ediyor neden benim hic sabrım yok diye. Psikoloğa gittim ilacverdi sadece cok uyumama sebep oldu hicbir işeyaramadı ne olur laf saymak icin değil yardımcı olmak icin onerilerinizi yazın cok zor durumdayım yardımcı olacak kimsem yok yalnız başımayım annem veya kayıvaldem olsaydı ona verir sakinler oyle gelirim yanına ama malesef ikiside yok. Yalnız vyuten cok insan var evet ama cocuğum gercekten cok huysuz uyumsuz inanın misafirliğe filan gittiğimizde herkesyaka silkip allah yardımcın olsun bu ne boyle yaa allah sana sabır versin diyorlar yani herkes farkında cocuğumun bir sağlık problemi yok ama ben artık akıl sağlığımı kaybetmek uzereyim başkalarını kınardım bu şekilde davrandıkları icin ben aynısı oldum bu şekilde sorun yaşayan varmı nasıl ustesinden geldiniz ne olur yardım edin yol gosterin ben sevgimle buyutmek istiyorum bebeğimi bağırışımla kufurle değil kendimden utanıyorum ne olur dua edin. bebeğim biraz uysallaşsın azda olsa, allah bana daha fazla sabır versin