Cahil tecrubeli cok insan var
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cahil tecrubeli cok insan var
-
16-09-2022, 21:36:21Cok cocuk sahibi olmak ya da yaşca daha buyuk olmak her şeyi bilmesi anlamına gelmiyor. İlk zamanlar yuzundeki hafif kırazıklıklar her ne kadar canımı da sıksa etrafımdaki insanların soylediklerine uyup aldırış etmiyordum. "Sıcaktandır kızım, cok opmektendir, kilo aldığı icindir, sarışın cocukların yuzu kızarıktır bana şimdi komik gelmeye başlıyor. Bu cumlelerin her birini ve daha farklı şeyleri bile farklı kişilerden tek tek duydum. 3 5 doktordan bile duydum. Ve işin tuhafı kabulettim. Taki 3 ayın ortalarında yuzunun su topladığı kaşıntısından duramadığın o gune kadar. Cok uzun bir geceydi. Rabbim kimseye cocuğunun acısını gostermesin. Şimdi bile azıcık kızarıklık larını gorenlere yoğurt yemiyoruz alerjisi var yumurta var yiyemem dediğim zamanlar inanmıyorlar. "Amaan oyle şey mi olur biz neler neler verdik hepsi sağlıklı cok şukur." Ancak resmedik gostermek gerekiyor duşunceleri yıkmaya. Hoş bazen o bile yeterli olmuyor. "Ne olacak ki geciyor sonra" diyorlar. Yapmayın, dinlemeyin. Bazen cocuğunun kendi doktoru annesidir. İlk cocuğun cahilliği, değil tecrubesi cok olur. Sırf senden buyuk diye senden daha cok cocuk yetirmiş bilir zaten diye. Her sozlerine inandıklarımın acısı bebeğimde cıktı. İnşallah cabucak gecer cunku bilgisiz tecrubeli cok insan var. Sana zarar verecek şeyler uzatmalarından cok korkuyorum