Cocuğuna şiddet uygulayan yengem...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cocuğuna şiddet uygulayan yengem...
-
16-09-2022, 21:35:02Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama umarım bana yardımcı olursunuz. Abimin 2 bucuk yaşında dunya tatlısı bi oğlu var yaklaşık 6 aydır 2 yaş sendromu denilen bi donemden geciyor biraz hırcın ve surekli ilgi istiyor. Bu duruma katlanamayan yengem de cocuğu surekli dovuyor. Onceleri şu cocuğunun poposuna vuran anne tiplerinden diye duşunmuştum ama bu kadın bildiğin tum hırsını bu cocuktan cıkarıyor. Annem babam ben defalarca kez uyardık iyilikle soyledik anlamadı bağıra cağıra anlattık benim cocuğum sizi ilgilendirmez deyip kenara cekildi. Yaklaşık 1 hafta once yine cocuğu cezalandırmak icin kilere kapattığına şahit oldum ve orda yemgemle cok şiddetli bi kavga edip evime geldim 1 haftadır goruşmuyorum ama icimdeki siniri bi turlu yenemedim. Aklım surekli yeğenimde. Sizce sosyal hizmetlere şikayet etmek mantıklı bir cozum olur mu yoksa olayları daha da mı karıştırırım bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkur ederim...