Merhaba KK uyeleri, cocuklar icin mobilya secerken lutfen iyice araştırın. Bazı komidin modelleri markası ne olursa olsun cocuğunuz adımlaya başladığı, cekmeceleri karıştırmaya, cekmece cekmeye başladığı zaman dengesini kaybedip duşmeye meyilli.
Ozellikle tv unitelerinin duvara iyice sabitlenmesi ve salondaki cekmeceli rafların cekmecelerinin cocuk kilidi ile sabitlenmesi gerekiyor. Fişlerin ağızlarının kapatılması, uclu prizlerin cocuğun olmadığı odada olması, orta sehpanın kaldırılması ve surekli gozetmeniz gerekiyor. Ozellikle bilinen bir marka ’nın yaygın kullanımda olan cekmeceleri ile ilgili 2-4 yaş arası acılan davalar var, ikea bu urunleri geri cağırdı ve şimdi tuketiciye bunları ek duvar sabitleme aparatı ile satıyor ancak sizin urunun icinden cıkan bilgilendirme yazılarını okumanız gerekiyor, coğu kişi bunu gozden kacırıyor.
Size linkini koyuyorum, videoyu mutlaka izleyin ve benzer bir cekmece varsa, ilk once cekmecelerin cocuklar icin guvenli bir şekilde acılmasını onleyen sabitleyici ile sabit hale getirin ve duvara verilen aparatı monte edin. Bir derdim vara yazmak isterdim, umarım buradan da olsa size ulaşırım.
IKEA recalls chests of Malm drawers after eight children die The drawers can tip over when children pull on them
metro.co.uk
Ikea pays $50m to parents of toddlers killed by dangerous dressers Ikea has agreed to pay $50 million to the parents of three toddlers, including Ted McGee, who were killed when the company's dressers - the now recalled Malm range - toppled over onto them.
www.dailymail.co.uk
Cocuk mobilyalarındaki gizli tehlike
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk mobilyalarındaki gizli tehlike