Hanimlar merhaba,
16 aylık bir kızım var. Gectigimiz mayıs uyku duzenini sağladım. Saat 10 da gece uykusu uyuyordu. Ağustos ayinda koye gitmiştik misafirler vardı evde o gun ayıp olmasin diye odaya cekilip uyutamadim kızımı. Gece 1 e dogru uyudu. Kalkış saati de gecikti haliyle duzeni bozulmaya başladı. Sonra 1-2 gibi uyumaya başladı. Ben uyutmaya calıştıkca bu sure daha da gecikti bugunlerde sabah 5 -6 gibi uyumaya başladı. Cok uğraşıyorum sessiz karanlık odasi ama nafile. Bir de ust komşumun yatalak annesi var annesi kusup tuvaletini yapinca ayrıntıya girmek istemiyorum ama yatağı odayı batırınca yani kadın sinir krizi geciriyor aylardır ozellikle gece 1-3 arasi bi tufan kopuyor o bağırışı bizim evde sanki bizim evde bağırıyor o derece. Kızım bu seslere uyaniyor bazen geri de uyumuyor. Tam oldu bu gece uykusu diyorum uykusu bolununce ne kadar uğraşsam olmuyor. Suclamak icin demiyorum. Kizimi zaman da kendisi uyanip uyumuyor. Erken uyandiriyorum kızımı oğle uykusunu erken uyuyor ama gece yatiriyorum 1saat sonra tekrar uyanip uyumuyor. Dun gece banyosunu yaptırdım yatırdım ben de yanina yattim uykuya daldik yukardan sesler geldi. Kızım tekrar uyandi. Bu kez eşim kapısını caldı ablayı uyardi. Ama benim kız daha uyumadi. 5.30 da yatti. Artik direncim kalmadi eklemlerim kemiklerim agriyor uykusuzluktan sinirlerim harap oldu. Uyku duzeni icin ne yapmam lazim uyumamak icin oyle cok direniyor ki kızım gozlerini ovuşturuyor gozleri kuculuyor ama biz onu pış pışlarken o bize pış pış diyor tam uyudu diye yatiriyorum kalkıp oturuyor tekrar başa sarıyoruz. Uyku konusunda benim kızım gibi uykuya direnen bebeği olan anneler var mi cozumu nasıl buldunuz ? Goruşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkur ederim.
Cocuk Hastalıkları Bebeğim geceleri uyumuyor uykuya direniyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Bebeğim geceleri uyumuyor uykuya direniyor