Iyi aksamlar . Daha oncede konu acmıştım. Sezaryenle doğum yaptım. Katın validem , annem , babam , ablam herkes bize geldi. Sutum hemen gelmedi herkes bu cocuk ac diye mamayı verdiler cocuğuma. Cocuğumu doğru duzgun kucağıma bile alamadım , emziremedim, opup koklayamadım yavrumu. Herkes yeni babaanne , anneanne olma heyecanını yaşadı ama benim ilk kez anne olduğumu anlamadılar. Cocuğum beni istemedi , biberona alıştı. Hic emzirmedigim icin de sutum de gelmedi haliyle. Her gun ağlıyorum denemediğim hicbir şey kalmadı. Bugun 19 gun oldu doğum yapalı. Gelen sutum sağma makinesine 15 -20 ml 3 saatte bir . Sadece sağıyorum bebegim beni reddediyor. Cok caresiz hissediyorum sutum artmıyor cunku bebek emmiyor beni. Elimdeki sağma makinesi philips avent bu arada. Emmedikce sut gelmez tabiki ne yersem yiyeyim ki her şeyi de yiyip ictim. Cok kızıyorum kendime herkesi dinlediğim icin resmen toplum baskısına yenik duştum. Bu saatten sonra sutum olusur mu ? Cok mutsuzum yavrumu emziremiyorum , sutum gelmiyor kendimi cok yetersiz hissediyorum . Hala bir şansım var mi bebegim icin. Her gun agliyorum gelen sutu gordukce . Yavruma mama vermek istemiyorum.