Davranış Bozuklukları 2.5 yaşındaki kızım icin atipik otizm belirtileri olduğu soylendi:( ne yapmalıyım?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları 2.5 yaşındaki kızım icin atipik otizm belirtileri olduğu soylendi:( ne yapmalıyım?
-
16-09-2022, 21:14:01tam olarak 31 aylık ikiz kızlarımdan birinin farklı davranışlarından dolayı psikiyatriye goturdum.farklı davranışları konuşmama,6 ay oncesine kadar ağzını kulağını gozunu her eyini gosterirken bir anda gostermeme,seslenilidğinde işine gelince bakmak,diğer cocuklarala cok fazla oyunlara dahil olmamak,bizimle goz teması kurarken diğer insanalrın gozune cok bakmamak gibi...bunlarla beraber motor kabiliyeti gayet iyi.kuleler yapabiliyor,şekilleri kutularından atabiliyor,kağıt kalem kullanıyor. ozel psikiatri uzmanı atitip otizm belirtileri taşıyor dedi ve ilac yazı. fakat ilaclar icin cok hoş şeyler duymadım. RAM a goturdum. ordada kızımı kreşe vermem gerektiğini 6 icinde herhangi bir değişiklik olmaz ise uzman yardımı almam gerektiğini soylediler.cok uzgun ve caresizim. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şimdi araştırma hastanesinden randevu aldım kreşe başladık. birde araştırma hastanesinde gorsunler ve bana var ise bir tanı yok ise beni rahatlatmalarını istiyorumm.. aramızda benim durumumda olan biri varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum.bir arakdaşım kan testleri ve beyin emarı ile var ,se kesin tanı konulacağından bahsetti. bilgisi olan var ise yardımcı olsun lutfen...