otomatik sallanan beşik fiyatları birazcık tuzlu yalnız onu soyleyeyim. ancak ikinci el fiyatına işimiz bitince satarız diyerekten aldık. ha şimdi ikinci el olarak değil, hic satılamayacak olsa bile değil bir, iki tane bile alırım o derece yani. butun gece kollarım kopana kadar salladığımı bilirim. duzenli uyku hem bebeğin, hem de annenin sağlığı icin onemli. ayrıca anne sutunun verimi ve devamlılığı da uyku ile doğrudan alakalı. su ve uyku zaten, diğer tum oneriler ya hurafe, ya da en hafif tabirle umut.
velhasılı kelam otomatik sallanan beşik yorumları okumadan aldığım bir urundu ancak şuan kendimi bu icatla alakalı yorum yapabilecek seviyede goruyorum. evet efendim otomatik sallanan beşik candır

uykusuzluktan olurken bir anda sabahın olduğunu goren bendeniz, bu icadın sayesinde artık uykusunu almış şekilde işime gidebiliyorum. hem artık evimizde eskiden olduğu gibi enfes lezzetler pişiyor. cunku evimizde otomatik sallanabilen beşik var. otomatik sallanan beşik fiyatları birazcık tuzlu ama aldığına değiyor.
yeni bebek sahibi bir babayım. annesi ile birlikte bebeğimizi uyutabilmek icin cetin mucadelelerimiz oldu. ancak kerata uyumadığı gibi bizi uyutmamaya da kararlıydı

otomatik sallanan beşiğin sistemini anlamak isteyenler icin şoyle diyeyim; beşiğinizin sallanan sepet kısmının altına monte ediyorsunuz ve gerisini cihaza bırakıyorsunuz