Merhabalar,
Bugun uc aylık olan bebeğim koltuktan duştu. Babası biz ses yapar uyandırırız diye yan odaya koltuğun ustune yatırmış. Bebek zaten daha donemiyor, donse bile koltuk geniş duşmez diye duşundum. Yine de babasına “Duşmez değil mi?”diye sordum. O da yere yastık da koyduğunu, onlem aldığını soyledi. Yarım saat kadar sonra bir cığlıkla koştuk ve bebeğim yerdeydi. Yastığın ustunden mi oraya yuvarlandı bilmiyorum ama kafası yerde, yastığın yanında halının ustundeydi. Oraya direkt duşmediğini, yastığa duşup oradan yuvarlandığını sanıyoruz ama yine de cok korktuk. Her tarafını kontrol ettik, kızarıklık ya da şişme yoktu. İki saat uyutmadık. Hareketleri, neşesi yerindeydi. Ateş vs. de yoktu ama emdikten sonra gazını cıkardıktan sonra karnına biraz baskı yapmış olacağım ki iki damla kusmuk geldi. İnternette kusma olursa doktora goturun yazıyor ama bu her zamanki gibi bir kusma diye duşundum. Sonra babasının kucağında da (yine karnına baskı olduğunu duşunuyorum, cunku pozisyonu oyleydi) iki damla kustu.Normal zamanda olsak doktora koşardım, şimdi salgından dolayı gidemiyorum. Kucuk bir bebek olduğundan ve gun icinde de kustuğundan dolayı bu kusmanın nedenini bilemiyorum. Yastığa duşmuştur, zaten yumuşaktır halı da vardı diye kendimi teselli ediyorum ama cok korkuyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Doktora gitsek mi salgına rağmen? (Bulunduğum yer de Ankara, yani salgının yoğun gorunduğu bir yer). Cok uzuluyorum, onu gorduğum an gozumun onunden gitmiyor, inşallah bir şeyi yoktur meleğimin.