Merhabalar okuyup, fikir verecek herkese oncelikle teşekkur etmek istiyorum; kızım 30 aylık (2.5 yaş); az once net cıkardığı Kelime sayısını yazdım ve 60 kelime saydım bunun yanı sıra; anne bak bu .....(buraya herhangi bir Kelime ekliyor, .....yok, ......bitti, gibi de sayılı cumleleri var, tum cocuk şarkılarını ezbere biliyor ezberden soylediği icin onları kelime ve cumle haznesine katmadim, tum renkleri biliyor, ona kadar sayıyor, goz teması var ismine bakıyor ama ikili sohbet yok; sadece gozun nerede ağzın nerede abi nerede gibi soruların cevaplarını veriyor ama soru sormuyor pandemi surecinde cok eve kapandık bundan kaynaklı olabilir diye duşunuyorum; bu karşılıklı sohbet olmaması ve dışarda insanlara Uzak ve soğuk davranmasını cok kafama takıyorum; herşeyi detaylı yazdım lutfen durumumuzu değerlendirebilir misiniz?

Guncelleme; şu , uc ayda neler değişti neler ben ettim siz etmeyin boşuna uzmeyin kendinizi, eskilerin bir lafı var; anne diyen cocuk konuşur diye ; bizim 60 kelime oldu mu size 600 kelime , sohbetler de başladi; cok şukur herşey yolunda, yardımcı olan herkese teşekkur ederim