Merhaba guzel anne korkularının gece uykusuz kalıp surekli araştırma yapmalarının icinin cayır cayır yanmasının sebebini biliyorum yaşadım en şiddetli haliyle. Babası 4 yaşında konuşmaya başlamış oğlum 2bucuk yaşına geldi sadece komutları alıyordu bana nene diyordu. Toplamda 5 kelimesi bile yoktu o kadar kafama taktım ki test yaptım goz teması vardı isimini soyleyince bakıyordu ışığı kapat kapıyı kapat anlıyordu ama konuşamıyordu. İşaret ediyordu her istedigine. Onu amlamazsak ağlıyordu heran ağlıyordu aklımızı yitirir gibi oluyorduk artık cocuğu anlamiyrduk. Eğer seninde cocuğunda boyle bir durum varsa goz teması kuriyorsa kendini işaretle anlatiyorsa ismine bakıyorsa RAHATLA NEFES AL OH DE zira ben hep kotu şeyler okudum ve kafama taktım yeme icmeden kesilmist bir ayda 8kilo verdim. Sonraya geliyorum okul oncesi oğretmeniyim ve oğlumu okula getirmeye başladım şuan oğlum tam 3 yasinda sanki bir ay once hic konusmayan o değil sanki meğer her soyleneni hafızasına alıyormuş anında acıldı ve maşallah şuan konuşuyor 5 kelimeye ciktik. Soyleyeceğim su bu donemldr goz teması isime bakıyor mu işaretlerle kendini anlatiyormu test et.sorun yoksa komutları oğretmen gerek iş yaotir eline bez ver sil de ve silmeyi oğret isiginkapatsin kapıyı kapatsın birşeyleri getirsin. Kitap al kitaptaki bezleri goster bu ne kedi bune ağac bune kopek gibi ve korkma 3 yaş sinir 3 yaşına gelince seninle sohbet ediyor olacak hadi artık icin rahat bir şekilde uyuyabilirsin.