Selamlar herkese ne yapacağımı bilmiyorum umarım birilerini beni anlar 14 aylık ikiz kızlarım var korona cıkıp eşim evden calışana kadar asla tv telefonla tanışmadılar şarkılar soyleyerek oyun oynayarak yedirirdim zaten iştahsız bebekler hep reddediyorlardı yemeği. Eşimden gore gore alıştılar ve tv olmadan ağızlarını bile acmıyorlar artık eşime surekli kızıyorum ama alıştılar maalesef işin kotu yanı cok guzel yiyorlar bu şekilde ama artık yemek yemezkende izlemek istiyorlar. Aslında tv acıkken bakmıyorlar oyun oynuyorlar ara donup bakıyorlar o kadar yinede istemiyorum
tv benim kırmızı cizgimdi neye asla dediysem hepsi oldu nasıl unutturabilirim cok guzel eğitici oyuncak ve hareketli kitaplar aldım ilgileri cabuk kayboluyor ağlamaya başlıyorlar cok uzuluyorum yardımcı olacak kimsem yok ikisini birden oyalarken cok zorlanıyorum yemekleri bakımları saclarımda bir suru beyazlar cıktı ben mi abartıyorum kendimi uzuyorum bilmiyorum kuzenlerimin cocuklarımız hep televizyonla buyuduler kendini yıpratıyorsun diyorlar ben onlar izlerken kendimi kahrediyorum resmen
Cizgi film derdi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cizgi film derdi