Merhaba arkadaşlar gunlerdir ağlamaktan yoruldum bi iki anne bizde oyleyiz der diye yazmak istedim kızım 20aylık gecen kış yani 2aylıktan beri butun kışı hasta gecirdi ventolin,budecort en sonunda antibiyotik kullandık durduk doktor seneye iyi olacak buyuyecek dedi ee bir kış daha geldi eylulde başladık yine yeni yeni doktorlara girtik en son doktorumuz once korumalıyız dedi nazOster verdi bıdecort verdi koruyucu tedavi bitmeden hastalandı yine bu kış beşinci antibiyotiğini şubatın 7sinde icti herşey ne guzeldi on gun iyi oldu dun yine hasta oldu en son doktora gittiğimde bu cocuk niye bu kadar sık hasta oluyor yatırıcam artık hastaneye dedi ağlamaktan harap oldum korkudan doktorada gidemiyorum sanki ben bakamıyorum da bana kızıyolar eve hava temizleme cihazı bile aldık herşeyi yapıyorum yok yok bu ay sadece on gun iyi oldu diğer gunler hep hasta goğuste hırıltı oksuruk burun akıntısı ben ne yapayım artık icmediği bal,cay kalmadı devamlı ventolin budecort icip duruyor doktorlara soruyorum bu kadar kullanmak zararlı değilmi bişey olmaz diyorlar