konuyu doğru yeremi actım bilmiyorum kızlar ama acil yardımlarınızı bekliyorum
cok yakın bi arkadaşımın bebeği oldu beni okadar sever ve guvenirki duşunun benim kızımın adını koydu kızına benimle aynı yerde doğum yapmak istedi bende bi nevi kefil oldum hastaneye hay olmaz olaydım duydumki doğumda doktorun hatasıyla bebek kısmı felc olmuş miniğimi gormeye gittim bugun annannesi kucağına aldı sağ kolunu yukarı kaldırdı kıpır kıpırdı ama sol kolu hareketsiz aşağı sallanıyodu o an neler hissetiğimi anlatamam icim parcalandı o kadar mutsuzlardıki anlatamam bebekleri olduğuna sevinememişler bile yaralı bi ceylan gibiydi kuzum yazarken bile gozumden yaşlar suzuluyo inanın vesile olduğumammı yanayım arkadaşımamı yavrusunamı offffffff
teselli vermeyide beceremem ama ben cok duydum boyle şeyler gecer meraketme falan filan dedim ama pekte duymadım aslında dedim kafana takma insan lohusalıkta baya hasas oluyo iyi şeyler duşun bak yaz gelcek bebişini alıp dışarı cıkcaksın oturmaya başlayalınca cok rahatlıycaksın kendi kendine oyalanmaya başlıycak falan filan canım arkadaşım ya emeklemek isterse emeklemeye calışırda emekleyemezse diğer bebekler emeklerken benim yavrum bakacakmı dedi mahvoldum ama cok şukur allaha inanan insanlarız isyan etmiyordu tevekkel olmuştu ama hakkınıda araması lazım.
boyle bir durum yaşayan varmı yada cevresinden duyan bu durum gecicimi yoksa kalma ihtimalii varmı cok uzgunum cok icim bunaldı ya bi anne olarak onu cok iyi anlıyorum off....
bebekte kısmi felc lutfen yardım lutfen
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebekte kısmi felc lutfen yardım lutfen