Oğlum 13 aylık yani 1 ay once yaşına girdi.ama hala beslenmede sıkıntımız cok fazla.en baştan anlatacak olursak.dogdugunda emzirmede gucluk cektim.gogsumu tutmak istemedi.sutum ilk zamanlar beslenmesine yetecek kadar vardı ama doyacak kadar emmiyordu ve oğlum henuz bir aylıkken kullanmam gereken ilaclardan dolayı 2 hafta emzirmem yasaklandı.boylelikle sutum kesildi ,yavrumu emzirmem tekrar kısmet olmadi.ancak 4. Ayında doktor tavsiyesiyle hazır ek gıdalara gectik.ek gıdalar onda hep kabızlığa yol actı ve sorun suki oğlum 13 aylık ve 4.Ayında yediği mama dışında başka birşey ağzına olamıyor.ayni mamanın icerisinde kucuk parcalar olanını dahi verince sanki unutmakta zorlanır gibi icini ogup kusuyor. Ilk zamanlar yabancı geldiği icin oyle yaptığını duşunuyordum ancak bu nerdeyse 4-5 aydır boyle.yediği mama dışında evde yaptığım yemeklerin suyundan yafa değişik yaşına uygun mamaları red ediyor.egerki oyuna daldığı anda bir kaşığın ucuyla bile versem hemen kusuyor.her turlu yemekten denedim.eger bir kac kere ust uste yabancı birşey verirsem kendi yediği mamasını da yemiyor.sunu da soylemek istiyorum 4 aylık bebek maması yediği halde hala kabız yavrum.gunde ictiği şu miktarı cok az.suyuda iceremiyorum.meyve suları yada caylar hicbirine ilgisi yok ağzına almıyor.
Cok uzun oldu ama gercekten fikirlerinize ihtiyacım var. Onumuzdeki gunlerde bi yemek/Yutma uzmanına kontrole gideceğiz.
Bilgisi yada onerisi olan arkadaşlar lutfen destek olun cok bir anne olarak cok yıpratıyor bu durum beni
Bebek Beslenmesi Bebeklerde tutma sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeklerde tutma sorunu