Merhaba 17 aylik oglum var 1 hafta once 2 doktora gorunduk biri kesin otistik derken digeri belirtileri var ama kucuk henuz dedi keisn bisey demedi. Oglum ismine bakmiyor ve yabancilarla goz kontagi kurmuyo bunun disinda belirgin bisey yok. Oglum ailedeki buyuk kucuk herkesle oyun oynuyor mesela kovalamaca saklambac topa ayakla vurma oyuncaklariya vakit gecirebiliyor ailedeki herkesle goz kontagi kuruyo. Kucaga gelmeyi sarilmayi opulmeyi cok seviyor bunlara karsi herahngi ters bir tepkisi yok. Oglum genel olarak aslinda insanlarla yabanci olmadigi surece tepki gostermiyo kafamiz cok karisti otizmli mi degilmo bir turlu anlayamiyoruz belkide kondurmak istemiyoruz sizlerdeb yardim istiyorum litfen otuzmli cocuklari olan anneler cocullarinizin ozellikle bu aylarda olanlanlardan cvp bekloyorum yanlis bir sey yazmak kimseyi uzmek istemem hic kimse evladinin boyle olmasini istemez ama olan anneler lutfen yavrularinizin ozelliklerinden bahsedermisiniz fikirlerinize ihtiyacim var simdiden cok tesekkur ederim rabbim tum yavrulara sofa versin ins bu mibarek gunde.