Merhaba. Daha once konu acmıştım oğlum kabız diye hala devam ediyor ama daha normale dondu cok şukur. İlac kullanıyordu onun dozunu azalttım giderek tamamen yok etmeye calışıyorum. Yemek olarak sadece corba iciyordu ve tek tip besleniyordu. Doğum iznim buyuk oğluma yaradi işi bırakınca onunla ilgilendim yemek duzenini oturtmaya calıştım , tuvalet eğitimi verdim , kakası da duzene girdi. Her gun anne kakam geldi deyip beni tuvalete gotururken dunyalar benim oluyor bu duyguyu anlatamam. Ama oncesinde cok sıkıntılar cektim hamileligimden bişey anlamadım oyle diyeyim. Benden habersiz fitil verdiler bide bikac kez. En son ortalığı ayağa kaldırıp evdeki fitilleri cope attım kavga cıkardım sonra vermediler. Tabi bir suru sorun oldu.
Benim sorum şuanda normal yemekler yiyor ama telefon izlerken ben yediriyorum o bile.bir mucize cunku ağzına sokmazdi. Bir tane sevmediği şeyin yanında iki uc tane sevdiği şey olarak menu yapıyorum orneğin fasulye yiyecekse corba,yoğurt karpuz oluyor menude sadece fasulye verip gıcık kapmasin diye.
Telefonu bırakıp normal yemeye donmesini nasıl sağlayabilirim bu konuda tecrubeli anneler var mı . Sonsuza kadar yanında olamicam sonucta. Calışmaya başlayınca kendisi herşeyi yiyen cocuk kıvamına gelsin istiyorum yoksa hepsi başa doner.
Gercekten bu surecte cok yıprandım o yemek menusu bitince resmen rahatlıyorum bir sonraki yemek saatine kadar.
Cocuğun yemek sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuğun yemek sorunu