Tek cocuk ve oyun
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tek cocuk ve oyun
-
16-09-2022, 19:40:014 yaşında bir oğlum var 24 saat oyun oynamak istiyor,peşimden asla ayrılmıyor mutfağa gitsem yanıma gelir,mutfakta işim olduğunu gorse oyuncaklarını getirip dibimde oynar ve surekli onunla oynamamı istiyor yani benimle bir sure vakit gecirdikten sonra beni salmıyor..Kaldı ki cok uzun sure oyun oynama şevkim de yok,beraber resim ciziyoruz,saklanbac oynuyoruz,yakalamaca oynuyoruz ama bi yarım saat de cizgifilm izlesin istiyorum ama yapmıyor ben olursam belki yarım saat izler benimle birlikte yine de cizgifilm izlemek keyif vermez başka aktiviteler yapmak ister..her gun yarım saatlik parka da cıkarırım yani artık ne yapacağımı şaşırdım..bi komşumuzun oğlu var onunla arkadaş bazen o gelir bazen benimki gider hic sesi cıkmaz cok guzel oynarlar,yani tek derdi surekli oyun oynamak oğle uykusu yok sabah 7 den akşamm 8 e kadar oyun oynamak istiyor,normalde calışıyorum 2 hafta izinliyim yani surekli boyle annem bakıyor normalde o da dibinden ayrılmadığını soyluyor..Bende boyle bi yarım saat kafa dinleyeyim kahve iceyim yanımda kimse olmadan istiyorum bi cocuk cizgifilm izlemez mi,telefon verirsem 20 dk izler sonra sıkılır telefonda vermek istemiyorum,sizinkiler de boylemi surekli oyun oynayacak gucunuz var mı,bende mi sorun acaba