Merhaba,diğer uyeliğimin şifresini unuttuğum icin buradan yazıyorum.
5 yaşında oğlum var genellikle kız kardeşinin bebekleriyle oynamak istiyor ve ben bu duruma cok uzuluyorum. Biraz davranışları farklı gibi bende anlamıyorum. birkac tane araba aldım ama beğenmedi yine bebeklerle oynamaya calısıyor elinden alınca da ağlamaya başlıyor.Pedagoga goturdum fazla sallamadı kadın bizi, " bu yaşlar icin kafa karışıklığı olabilir dedi babasıyla daha cok vakit gecirmesini soyledi" ancak babası calışıyor cok gec geliyor gun icerisinde birlikte vakit geciremiyorlar, erkek gibi davranması icin tavsiye ettiğiniz guzel araba oyuncağı alsam erkek cocugu gibi davranmaya başlar mı ? birkac model buldum hangisini alsam onları beğenir
WELLY 1:24 Mercedes-amg Gt R Model Arac Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL WELLY 1:24 Mercedes-amg Gt R Model Arac yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
1:18 Ferrari 250 GTO Model Araba - 250 Gto | Toyzz Shop 1:18 Ferrari 250 GTO Model Araba - 250 Gto Toyzzshop.com'da! En uygun fiyat ve taksit secenekleri icin hemen tıklayın!
www.toyzzshop.com
WELLY 1:24 2017 Ford GT Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL WELLY 1:24 2017 Ford GT yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Kız gibi davranan erkek cocuğuna hediye onerisi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Kız gibi davranan erkek cocuğuna hediye onerisi