Herkese hayırlı haftalar diliyorum..
Derdim bebeğimin gunduz doğru duzgun uyumaması. Yanı artık gercekten bunaldım. Surekli kucak istiyor artık bel fıtığı olmaktan korkuyorum kucaktayken ayakta olmamı istiyor 2saat ayakta dikildiğimi biliyorum.
3ay 26 gunluk bir gun uyuyorsa 6gunu uyumuyor. Geceleri yatarak emziriyordum uyduğundan emin olunca yanindan usulca kalkıp işlerimi goruyordum artık onuda yapamıyorum dunden beri geceleride yokluğumu hissedip uyanır oldu. Dun saat başı meme istedi uykusuzluktan oldum artık.
Ayakta salliyim diyorum yok asla kabul etmiyor el ayak bağlıyorum kundak yapıyorum ne fayda. Bir bebek nasıl olurda bu kadar uykusuz kalabilir. Artık bittim tukendim. Slinge koyup arada uyutuyorum işte uyursa bir oyle uyuyor gunduzleri. Acaba tam doymuyor mu bu yuzdenmi surekli meme istiyor. Emzik falan aldığı yok hıc bir oyuncak dikkatini cekmiyor hadi bırakayım uyumasın diyorum herşeyden cabuk sıkılıp ağlıyor bir yere koyup bir işde yapamıyorum ana kucağında 10 15dakikadan fazla durmuyor benim napmam lazim cıldırıcam artık. 3 aydır boyleyiz artık o kadar bunaldım ki aglamadığım bir gun yok surekli ağlıyorum sinirden.
Allah aşkına bana bir yol gosterin acaba ben mi abartıyorum bebegin yaptıkları normal mi ? Hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Bebeğim bensiz uyumuyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebeğim bensiz uyumuyor