Nolur yardım edin bi akıl verin her yolu denedim ama olmuyo.. Oncelikle hikayemizi anlatim,bundan rahat bi 5 ay once başladık ciş eğitimine geveleri kuru kalkmaya başlamıştı cunku,başladık cok guzel ilk gun illaki kacırmalar oldu 2nci gun daha iyi 3-4 derken oğrendi cişi oğlum cok guzel,kaka da problem yaşadık ilk etapta kac gunlerce yapmıyodu en sonunda koltuk arkasına gecip uzerine yapıyodu ve rahatsız olmuyodu. Bend kilodu cıkardım uzun eşofman giydirdim corapları da cektim eşofmanın uzerine gizli gizli kaka yapmasına izin verdim ve kaka yapar yapmaz pacasına duştu her defasında ve 2-3 kere boyle olunca tiksindi ve kakası her geldiğinde soyluyo artık kacırmadan deneyin derim kesin işe yarıyo,gelelim asıl konumuza cişi cok guzel oğrenmiştik ben olmasam da babasına ya da babaannesine ananesine soyluyodu cişim geldi diye ve 2 gunde 1 ya da 3 gunde 1 belki kacırıyodu oda normal. Biz cişi oğrendik diye kayınvalidemlere gittik 1 ay orda kaldık lazımlığımızı da goturduk aynı sistem devam ettik. Altına kacırdığı zaman ben uyarıyodum haliyle cişimizin yeri tuvalet uzerimize ciş yapmamalıyız diye ve yaptığı zaman ciddi rahatsız oluyodu ve sağolsun kayınvalidem "amaaannn yapsın 10 yaşına kadarmı işicek işesin boşver yıkarız yenisini giydiririz" dedi ve ayaz bunu duydu. Sağolsun kayınvalidem bunu 1 kere soylemedi 1 ay kaldıysak en az 10 kere demiştir her kacırdığında ve ayaz ogundur bugundur kabul etmiyo "yaparım bişey olmaz yenisini giyeriz" diyo. 5 aydan fazla oldu hala altına kacırıyo ve rahatsız olmuyo neler neler denedim yok yenisini giyeriz fikri daha mantıklı geliyo cocuğa. Pislenebilir yıkarız temizlenir anne diyo. Gece problemimiz yok gece kalkıyo cişi gelince,kaka da da problemimiz yok gunduz ama soylemiyo hicbir şekilde. Ben surekli goturursem yine sıkıntımız yok ama bi işe dalayım ya da babasıyla bırakayım geldiğimde altına işemiş buluyorum.. Yardım lutfen ne yapmam lazım. Surekli goturmeye devam etmek de istemiyorum bu sefer de benim goturmeme alışıyo hic soylemiyo. Fazla uzun oldu kusura bakmayın lutfen