Tuvalet Eğitimi 18 aylık tuvalet eğitimi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi 18 aylık tuvalet eğitimi
-
16-09-2022, 19:29:29Merhaba arkadaşlar. Oğlum 18 aylık olucak bir hafta var. Bundan 2 hafta once bezini asılmaya başladı, bağlatmıyordu. Bende kısa Bi araştırma yaptım. Tuvalet eğitiminin en erken 18 aylıktan başlayabileceğini oğrendim. Yine okuduğum Bi doktor yazısında normalde cocuklar gezerken tuvaletini yaparmış. Durdukları yerde yapıyorlarsa tuvalet eğitimine hazırdır diyordu. Oğlumda hep oyle yapıyor. Acıkcası kpnusmamasına ragmen hazır oldugunu duşundum. Bi kitap var bebek ciş yapıyor diyor hemen onunu elliyor oyle deyince. Neyse o zaman başladım ben. 3 gun cocik iyidi. Oğle uykusundan kuru kalktı oturttum yaptı. Dışarı gidince tuttu oturttum yaptı. Kendi soylemese de en azında. Ben lazımlığa tutunca işiyordu. Yalnız 4. Gun denize ertesi gunde annesine gittik tamamen duzen kactı. Asla lazımlığa oturmadı hep altına yaptı. Bende bez bağlamak zorunda kaldım. Bugun yine bezi asılmaya başladı. Bi cesaret ikinciye başladım. 3tur yere işiyor. İşedikce lazımlıgını gosteriyorum. Ben bu işi başarır mıyım. Yoksa cok mu erken dersiniz. Bu aylıktan eğitim veren oldu mu Bi destek lutfen teşekkur ederim şimdiden