Merhaba hanımlar derdimi tam olarak şoyle anlatmak istiyorum.. oğlum 5 yaşında ve 2 yaşında bir kardeşi var. Oğlumun kucukluk zamanlarında malesef eşimle ailesi ile alakalı cok kavgalarimiz oldu ve oğlum bunlara şahit olarak buyudu. O zaman yaşımın verdiği cahillikle bu kavgaları onun icin engelleyemedim.. (şuan olsa mesela cocuklar var tamam kapat konuyu ne yaparsan yap diyorum)
Oğlum şuan herşeye ağlayan surekli kardeşini hirpalayan ve yapma dediğim şeyi yapan bir cocuk.. benim vicdan azabimda burda başlıyor malesef.. diyorum ben onu bu şekilde buyutmeseydim huzurlu buyuseydi boyle olmazdı nerde cocuğun karakteri 5 yaşına kadar oluşur diye birşey okusam o gece gozume uyku girmiyor. Diyorum cocuğum benim yuzumden bu halde ve duzelmeyecek.. Malesef eşimin bu durum umrunda değil. Zaten cocuklara olan ilgisi sadece dili ile ibaret seviyorum canım kızım canım oğlum vs. Ama ne oturup 5 dk oynama nede başka biseyi var.. Cok nadir arada benim kizmamla oda 5 dk sonra cocuklarla bı tartışması ile son buluyor. Kitap alıyorum cocuk gelisimi icin beraber okuyalım diyorum kendi okumadığı gibi. Aldığım kitabında sacma ve fuzuli gorunuyor kitapla mi duzeleck diyor..kizlar size asıl sorum şu bolca kitap okuyorum ve olabildiğince oğlumla vakit gecirmeye calışıyorum sizce oğlumu duzeltebilir miyim yani psikolojisini rahatlatabilir miyim.. Karakterini davranışlarını cabamla duzeltebilir miyim sorun benim onun davranışları ile ne kadar yorulduğum değil sadece onun mutlu psikolojisi karakteri duzgun yetiştirmek istiyorum..
5 yaşındaki oğluma karşı vicdan azabim :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 5 yaşındaki oğluma karşı vicdan azabim :(