Merhabalar. Sekiz ay once doğum yaptım. Dorduncu aya kadar kendimi gayet enerjik hissediyordum. Ama dorduncu aydan itibaren aşırı yorgun bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi. Bunun en onemli nedeni belkide uzun uzun dinlenememek. Artık bu yorgunluk oyle bir boyuta taşındı ki yorgunluktan kriz geciriyorum. Orneğin gecen gun bulaşık yıkarken ani bir el ayak boşalması ile karşı karşıya kaldım. Boyle anlarda gozlerime bir yanma hissi geliyor icim bayılıyor ve ağlama hissi ile dolup taşıyorum. Nitekim ağlıyorum da. Ancak bu şekilde rahatlayabiliyorum. Bu durumu moral bozukluğuna bağlayanlar olabilir. Ancak orneğin işleri, yapmak istediklerimi kafamda sıraya koyduğum hevesli olduğum ve yapmaya başladığım bir esnada bir anda yaşadığım bu his beni alaşağı ediyor. Buna benzer atakları yıllardır yaşıyordum aslında ama bu kadar sık değil. O donemde gittiğim psikiyatrlar ise sadece beni daha da pasifleştiren ilaclar verdiler ve kullandığım halde faydasını goremedim. İlk fırsatta kan değerlerime mutlaka baktıracağım ancak beni daha enerjik kılacak neler yapabilirim. Diğer yandan kızımı emzirmeye devam ediyorum. Az yediğimi de duşunmuyorum iyi yiyorum bence. Sute ihtiyacımız var cunku. Uykuyu da gunde beş altı saat parca parca da olsa uyuyorum. Ama yok. Sanki yer beni cekiyor. Şoyle enerjik enerjik cocuklarımla ilgilenmeyi, evimi temizlemeyi, kendime zaman ayırmayı ozledim inanın. Hayır yatıyorum uyku da tutmuyor artık. Şu anda gunlerdir olduğu gibi uyumaya calışırken uyuyamayıp ben neden boyleyim diye duşunuyorum. Var mı benim gibi boyle bir donemden gecen anneler ? Siz nasıl enerjik kalıyorsunuz? Ya da kalabiliyor musunuz ?