5 yaşındaki kızım asi davranıyor...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 5 yaşındaki kızım asi davranıyor...
-
16-09-2022, 17:46:18eşimle ayrı yaşıyoruz bir suredir. boşanma aşamasına girdik. ailemin yanındayım. eşim başka şehirde. kızım, geldiğimiz ilk gunlerde bana cok iyi davranıyordu hatta sahiplenme gorevini ustlenmişti sanki. ama 2 gundur, bana cok kotu davranıyor. bilgisayarda surekli oyun oynamak istiyor bende fazla oynamasını istemiyorum. daha 5 yaşında. evimdeyken de limit koyardım sadece 1 saat gibi. şimdi beni hic dinlemiyor. gece uyutmaya calışırken bana bir suru laf saydı. sırf bilgisayara musaade etmiyorum diye. bana; anne sen yalancısın, hırsızsın, seni sevmiyorum, kotusun, seninle yatmicam, gideceğim sen yalnız kalacaksın, annem değilsin gibilerindenbir suru laf. hatta bana sen beni dovuyorsun bile dedi. asla kızıma bir kez vurmamış bir insanım. zaten o kadar akıllı, o kadar zeki ve anlayışlı bir cocuk ki. ama bu sozlerden sonra cok şaşırdım. ağlıcaktım. napıcam ben şimdi. ona kendimi anlatmaya calıştım. bilgisayar cocuklar icin iyi değil zaten musade ediyordum bir sure girmesine, o da kapat artık kızım dediğinde lafımı ikiletmezdi. eşim şu ara beni ikna etme cabasında olduğu icin mesaj gonderip duruyor cep telefonuma. kızım bu arada yanıma geldi ve babamla konuşcam dedi. hic soylemezdi. bende tamam kızım babana msj gondereyim calışmıyorsa arasın seni dedim. eşim ne yaptı mesajdan sonra konuşamazmış kızının sesini duyarsa kotu olurmuş bilmemne. neyse kızıma soyledim. baban calışıyormuş işi bitince seni arıcakmış diye. adamla konuşmuyorum ama kızım icin soyledim rica ettim hatta. beyefendi cocuktan beter kotuymuş sesini duyunca dayanamazmış. be adam o zaman bizi niye bu hale getirdin. neyse boşverelim onu ben kızıma nasıl davranacam ne diyeceğimi şaşırdım. cok asi oldu cook. bana 2 gun oncede eve gidelim senle birlikte dedi. bende tatildeyiz kızım falan dedim. nasıl bir yol izlemeliyim. ozellikle şu bilgisayar konusunda ne yapmalıyım.