Cocuğu olanlar ve kreş bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuğu olanlar ve kreş bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
-
16-09-2022, 17:45:21Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum var henuz 18gunlukte bir kızım var oğlum yanımda kızımda yanımda anne yani beşiğinde yatıyor cunku oğlum devamlı beni istiyor yatarken ciş yaparken bahceye cıkacaksa yemek yiyecekse sutum cok cok az mama ile besleniyor kızım zaten ona cok uzuluyorum dun gece bı kaos yaşadık kızımı uatakta mamasını yedirirken ağlayarak uyandı ve ona sarilmami yanında uyumamai istedi feryat figan bir ağlama evimiz mustakil kayinvalidemlerle oturuyorum altı ustlu cok şukur aramız iyidir hepimiz severiz virbirmizi kayınvalidem gorumcem falan cok yardımcı yemeği temizliği onlar halleder ben arada girerim.mutfaga Allah icin yedirmek icin gezdirmek icin cok ısrar ederler oğluma ama kimseyle yapmak istemez sadece ben ben bu dengeyi nasıl kuracağım kizlar ne guzel kreşe gidiyordu cok acilmisti telefon almıyordu cok guzel kocaman bı bahcemiz var ama.xikmak dahi istemiyor hep evde telefon ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum seneye anaokula başlayacak birde cekindigim konu şu kakasını falan yaptıktan sonra ben yıkıyorum orda o nasıl yapacak nasıl oğreteceğim ona yardımcı olurmusunuz