merhabalar guzel anne adayları; ben yıllardır evlat sahibi olmayı bekleyen bir anne olma adayıyım. sonunda evlilik yılımızın dolduğu ilk hafta evlat edinme icin başvurumuzu yaptık ve sonunda belgelerimiz kabul edildi. Aydından 0-1 yaş kız bebek sıramız:21 erkek bebek sıramız:10
diğer sayfada en başlarda herkesin sırası duzenli takip edilmiş ancak sonralarda karışıklıklar var. hem bu sure icinde bircok yeni anne adayı ve yeni şehir takipleri de eklendi. (mesela normalde aydında 0-1 yaş yoktu)
forumlarda onumuzdeki kişileri tam olarak gorebileceğimiz ve tahmini bir tarih oluşturabileceğimiz yeni yazılar bulamadım. onumdeki kişi sayısının biliyorum ancak ne hızla ilerler ben ne kadar beklerim yavruma kavuşmak icin bilmiyorum.
Ben bu sayfayı aydında benim onumdeki anne adaylarına ve annelere ne zaman sıra geldiğini oğrenebilmek , diğer şehirlerdeki annelerinde aynı sorunlarına yardımcı olabilmek ve sıramızı belki buradan takip edebiliriz diye acmak istedim.
onumuzdeki annelerin yavrularına kavuşmasını buradan duyup kendi sıramız icinde umudumuzu yukseltebiliriz bence.

hadi herkes hangi şehirde kacıncı sırada yazsın ve bunu guzel bir sıra cizelgesi olarak duzenli tutmaya başlayalım.

şimdiden hepimizin tez zamanda yavrusuna kavuşmasını diliyorum.