Merhaba,
Bebeğim 53 gunluk oldu.Meme reddini 1 gunde alt ettik.İstedim ki meme reddi yaşayanlara faydam olsun.Motive olsun.Gelelim hikayeye;
Bebeğim sezeryan doğum ile dunyaya geldi.Hastaneden cıkmadan once sol goğsumu taburcu olduktan sonra sağ goğsumu emmedi.Manuel pompalarla gece gunduz sağım yapmaya calıştım yeni doğan icin aldığım ozel biberonla verdim ki meme reddi olmasın.İlk doktor kontrolune gittiğimizde gazdan dolayı emmediğini soyledi doktorum ve şurup verdi.Şuruptan sonra rahatladı emmeye başladı kuzum.Ama bu sefer sarılığı atamadı kilo vermeye devam etti.ilk zamanlar etkin ememediği icin sutum yetmedi.Doktor mama takviyesi verdi .Mama o ozel biberona olmayınca normal biberonla verdim.Başta emzirip sonra mama veriyorudum.Zamanla beni emmesi azaldı ve meme reddi başladı.Daha goğsumu gorur gormez kaşlarını catıp ağlıyor ayaklarını tepikliyordu.Vazgecmedim duşta denedim olmadı gece uykuda denedim olmadı pekmez surdum olmadı beslenme sondası aldım olmadı.Yine vazgecmedim emzirme danışmanı cağırdım.Butun gun bizimleydi.Oğlum ağla ağla helak oldu.Ciğerim parcalandı ama yine vazgecmedim.Gece parmak emzirmesi sonda yandım.Sabaha memeyi almaya başladık balyanak.Başta direndi ama pekmez surdum.
Eğer bir maniniz yoksa vazgecmeyin.Bu veletler cabuk oğreniyor.
Sutum benden buyumesi balyanaktan
Sorularınız varsa cevaplarım.Anne sutsuz bebe kalmasın.
(Birde emzirirken Esma ul Husna dan El Hadi okudum icimden)
Bebek Beslenmesi Bal Yanakla Meme Reddini Yendik :)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bal Yanakla Meme Reddini Yendik :)