Konuşma Problemleri Yeğenim konuşmuyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Konuşma Problemleri Yeğenim konuşmuyor
-
16-09-2022, 17:41:11Merhaba benim ve kardeşimin 23 aylık bebeklerimiz var 10 gun var aralarında benim kız, kardeşimin erkek ama gelişimleri cok farklı kızım bir cok şeyi soyluyor herşeyi anlıyor ama yeğenim oyle değil hic konuşmuyo tek kelimesi yok ve yalnız oynamaktan hoşlanıo kızım yeğenimle oynamak istiyo ama o kızımı istemiyo beraber oynadıkları cok nadir yok denecek kadar az. ismiyle seslendiğimizde tepki vermio duymazdan gelio. bazen Kendi etrafında donup donup sonra oturuo mesale arabarın tekerleklerin i cevirmeyi cok seviyo ve oynadığı bazı şeyleri surekli tekrar edio.bi de mesela işaret parmağıyla değil istediğini anne babasını kaldırarak anne babasının elini tutarak cekerek yaptırıo. mesela uykusu gelio oğlen uyutmaya calışıo annesi cok ağlıo uyuyana kadar uyanınca da cok ağlıo cok zor susturuoruz kızıma gore gelişimi cok geri kıyaslama yapmayın diolar ama ister istemez yapıyorum cok uzuluyorum neden olabilir neden boyle yapabilir otizim mi dye icim icimi yiyo kardeşime de bişi de demedim daha. şimdi konuşmadığı icin doktora goturecekler sıra aldılar ne cıkcak ne dicek doktor cok merak ediyorum otizim olablir mi