Merhaba arkadaşlar,
Kızım şu an 30 aylık. Cok guzel konuşup, kendisini ifade eder.26 aylıkken cok kolay bir şekilde tuvalete alıştı. Gecede bağlamamıştım bezini. Gecede hic kacırmazdı.3 ay boyunca da damla kacırmadı kulotuna. Ama bir ay once gunduzleri bir iki kez avuc ici kadar ciş kacırmaya başladı. Cok onemsemedim belki uşutmuştur dedim. Aradan bir hafta gecti ancak kacırmaların sayısı arttı. Bu kez bende babasıda guzellikle uyarmaya başladık.Ozur dilerim bir daha yapmıcam,kazayla oldu dedi surekli. 1 hafta daha gecti gunduzleri her tuvaleti geldiğinde kacırmaya başladı. Bende kızımı doktora goturdum ve idrar tahlili yapıldı ancak doktor idrar kulturu istemedi. Tahlil temiz cıktı ve doktor pisikolojik olabileceğini soyledi. Bir hafta boyunca kacırmalar yine devam etti ancak ben artık guzellikle değil kızarak yapmaması gerektiğini soyledim.Ve dun gece kızım uzun bir aradan sonra uykusunda cişini yaptı ve gunduzde tamamen kacırdı cişini. Ne yapacağımı bilemiyorum. Boyle bir durum yaşayan varmı aranızda. Bez takayımmı tekrar. Malum havalar soğudu uşutur diye de korkuyorum. Doktoro tekrar mı gotursem. Bu gibi durumları yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bana fikir verin lutfen