Daha anne karnındayken doktorumuz hipospadias ile doğacağını soyledi . Halk arasında nerdeyse mubarek sayılıp adı peygamber sunneti olsa da ; bu bir rahatsızlık . Ve hayatını oldukca olumsuz etkileyebilir . Erken mudahale edilmeli demişti kadın doğumcumuz. Erken doğup kuvozde kalınca o iş duşuneceğimiz son şey oldu . Yasama tutunsun başka derdimiz yoktu . 2 ay sonunda geldi kuzumuz bu sefer pandemi ... Hem de cok zayıftı ...6 aylık olunca doktor araştırmaya başladık. Ozeller nedense hic guven vermiyor bana ... Guvenemiyorum . Utopik de fiyatlar veriyorlar . Emin olsam tamam o da olmuyor . Yoğun araştırmalar sonrası 9Eylul Universite Hastanesi Cocuk Cerrahi Bolumunde Profesor Dr. Mustafa Olguner hocamız ve Docent Dr. Oktay Ulusoy doktorumuz ve ekibi tarafından gercekleştirildi . Bir kac ameliyat gerektirebilecek ağır derece bir hipospadiastı. Şukurler olsun tek ameliyat ile cozulduğunu soylediler .
Ameliyattan onceki gece en son 2 de mama, anne sutu ise 4 ’te verebileceğiz ; en son suyu da saat 6da verebileceğiz soylendi . Sabah 10:15 ‘te bebeğimizi aldılar . Yanımızda uyusturdular biZden ayrıldığını anlamadı ... Ameliyat ne kadar surdu bilmem ama bebeğimizi bırakıp aldığımız sure 3,5 saati buldu. Cok ağlayarak cıktı , doktor anestezisi etkisinden olduğunu acısının olmadığını soyledi . Ama sesi kısılmıştı... supurge sesi ile biraz sakinleşip uyuttuk . Ama maalesef 17:00 ye kadar ac kalmaya devam edecekti. Serum bağladılar. 17:00 ye kadar zor gecti . Arada uyudu ama ağzı kupkuru olduğu icin surekli emmek istedi . Beslemeyi de kusmaması icin yavaş yavaş yapın dediler . Şukur kusmadı . Karnı doyduktan sonra surekli uyuyup uyanıyor ama genelde uyku halinde ...
Pipisinin durumuna gelirsek pansumanlı geldi gormedik ama sondası var . O 7gun kalacakmış ... 2 bez arasına aldılar . Ben henuz bir değişim yapmadım nasıl kolay mı bilmiyorum ...
Bunu hastane odasında yazıyorum . Kac gun kalacağız henuz bilmiyorum. Herkese cok gecmiş olsun ... Yetenekli cerrahlarımızın elleri dert gormesin