Bebek Beslenmesi Besin alerjisi yuzunden sutten kestim şimdi cok pişmanım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Besin alerjisi yuzunden sutten kestim şimdi cok pişmanım
-
16-09-2022, 17:30:18Arkadaşlar oncelikle hepimize gecmiş olsun. 8 aylık bebeğim doğdunudan beri yanakları hep kızarık tı. 3 ayını doldurduğunda iyice fenalaşıp su toplamaya başladığında ancak besin alerjisi olduğunu oğrenebildik. Malesef gosterdiğim doktorlar bile baştan kızarıklığını onemsemeyip farklı yorumlarla geciştirmişlerdi beni. Bu sebeple araştırmalarım sonucunda besin alerjisi ile şuphelenip alerji uzmanına gosterdim. O sebeple tanıya gec kaldık. Sorunum şu ki. Bebeğimin artık yiyebileceği hic bişey kalmadı. Daha once verdiğim şeyler zamanla hepsi tek tek kızarma tepkisi vererek alerji sebebi oldu. Tabi benim deneme yanılmalarım doğrultusunda oldu bu. En son sutten kestim. Cunku anne sutuyle malesef kesin sonuc almak biraz daha zordur. Birebir verdiğim besinler daha cabuk tepki veriyordu. Şimdi oyle Bi kalıcı hal aldı ki yuzundeki kızarıklığı. Gecmiyor ve gercekten yiyebileceği besin kalmadı. Cıldırmak uzereyim yaa ne versem dokunuyor bebeğime. Sut yumurta domates patates vs bunları gectimn alerjisi zaten var, sebze corbalar kabak Havuc pırasa mercimek sutsuz tahıllı kaşık mamaları. Denemediğim bişey kalmadı artık. Bem durumumda olan arkadaşlarım varsa lutfen yardımcı olun bana sizce ne yapmalıyım.