Merhabalar ben siteye yeni uye oldum yanlışım olduysa baştan ozur dileyerek konuya başlamak istiyorum.
Kızım 33 aylık 3 yaşımıza 3 ay kaldı ve belirtiler 3 yaş sendromu nu gosteriyor değerli uyelerimiz den uyku konusunda yaşadığım sıkıntı hakkında tavsiye oneri istiyorum.
Bizim sorunumuz uykuyu istemiyor kızım bu aralar gunduz ve gece cok zor uykuya daldığı icin gunduz uykusunu kesmeye karar verdim gece daha rahat uykuya dalar diye ama nafile gunduz asla uyku belirtisi yok gece yatağa uykuya gidelim diyoruz kavga kıyamet ağlaya ağlaya gidiyoruz ve yine değişemedi uykuya dalması 1 saatten fazla suruyor artık denemediğim yontem kalmadı ne yapacağımı şaşırdım inanın cok zor durumdayım psikolojik olarak beni cok yıprattı bu uyku sureci yatağa uzanıyorum yanına bekle ki uyusun evdeyiz surekli malum durumlardan dolayı cıkmıyoruz ama yinede arada cıkarıyorum oynuyo eve geliyoruz enerji bitmiyor ya uyku desen yok ben hayatımda uykudan bu kadar nefret eden bir bebek gormedim lutfen yardıma cok ihtiyacım var benle aynı durumu yaşayanlar varmı yada onerisi olan