Bebek Beslenmesi 1 yaşında oğlum hala puturlu katı gıda yiyemiyor. Nasıl alıştırıcam
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 1 yaşında oğlum hala puturlu katı gıda yiyemiyor. Nasıl alıştırıcam
-
16-09-2022, 17:20:36Merhaba anneler ek gıdaya 6. Ayda gectik brbeğimde 5 aylkken reflu başladı ağzından burnundan fışkırır tarzda kusmalar uyku da olmak kaydyla ek gıdada kusmlarmz arttı yedkleri burnundan geliyordu bnde kusmasn diye blenderdan gecrdm aylardr puturlu katı gıda deniyorm 7.5 aylktan bu yana asla kabul etmiyor ağzına dahi almıyor hep blender kullanmşsanz o yzden demeyn dediğim gbi oğlumun yedikleri brnndan geliyor tıkanıyor nefes alamyor gun icinde 5 defa filan kusuyordu zaten iştahsz bi bebek pureyi bile zorla yediriyorum. 10 gun başka bi ilaca başladık 10 gundr kusmuyor cok şukur denemedgm yontem kalmadı sebzeleri haşlayp onune koydum pilavı yopurtla karştrdm onune makarnalar koydm eline meyveler verdm hic birini asla yemiyor yemeyi de bilmiyor tek yiyebldigi şehriye corbası arpa şehriye icinde pirinci cok kaynatlmş yayla corbası artk ne yapacagmı şaşırdım nasıl alştrablrm bilmiyorum her gun ağlamaktan helak oluyorm akşama kadar deniyorm olmuyor yiyecekleri yandn veriyorum ama katı gıdayu yadrgadgı icin hemen ağzndan atıyır nasıl ciğnemeyi oğrenecek nasıl bizle beraber yemek yiyecek nasıl başarıcam surekli internetten araştırıyorum 3 yalında 5 yalnda hala pure ile beslenen cocuklar var korkuyorum bizimde oylr uzun surecek diyr bu durum beni cok yıpratıyor cok canımı sıkıyor napıcam ne edicem lutfen bana bi akıl verin