Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitiminde 3 aydır gece eğitimi tamamlanmadı nerde hata yaptım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitiminde 3 aydır gece eğitimi tamamlanmadı nerde hata yaptım
-
16-09-2022, 17:04:37Arkadaşlar selam.Benim kızım 29 aylık ve uc aydır tuvalet eğitiminde bezi bıraktık.Uyanikken hic bir sıkıntı olmuyor cok şukur binde bir nadiren oyuna dalınca falan dışında.Ancak sorun şu ki gece eğitimini de hemen bir hafta sonra vereyim diye bezini cıkarıp yatağına alez serdim ama olacak gibi değil bu boyle.Uykudan iki saat sonra cise tutuyorum yaparsa gece dorde kadar falan dayanıyor yapmazsa (ki inat ediyor coğu kez yapmıyor) yatağa tekrar donup ilk yarım saat icinde bir bakıyorum yatak ıslanmış.neyse değiştiriyorum her şeyi bu sefer sabah da uyuyup kalırsam hemen o zaman da yapmış oluyor en gec 7 de kaldırmış olmam lazım.Gece hic beslemedim ama Alez de dayanmıyor carşaf hatta yastık da.Ustelik oğlen de uykusunda yapıyor yetişemiyor malesef ağlamış olduğunda coğu kez yapmış oluyor.Yani uykuda oncesinden haber vermiyor cişini.Simdi sorum sizce ne yapayım az once bez bağladım cunku şu son haftada her hun makinede camaşır yıka sudan gecir beni cok yordu.Zaman alacak gibi gorunuyor.İlk iki ay hic ağlamazdi bile şimdi yeni yeni ciş kacırınca ağlamaya başladı acaba iyi mi kotu mu bez baglarsam geri doner mi geriler mi boyle devam etmek beni de onu da yordu artık.Tecrubelerjnizi bekliyorum