Cocuk Hastalıkları Anneler lutfen yardımcı olun cok sıkıntıdayım !!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Anneler lutfen yardımcı olun cok sıkıntıdayım !!!
-
16-09-2022, 17:02:032,5 yaşında oğlum var 1yasindan beri kabızlık cekiyoruz aslinda kabızlıkta değil kakadan korkma kaka tutma sorunumuz Sıka bildiği kadar sıkıyor 4,5 gunde bir cildirarak butun apartmanı ayağa kaldırarak kaka cıkarıyordu ve katı cikiyordu gitmedigim doktor gitmedigim hastane kalmadi hic bir ilac hic bir doğal besin fayda etmiyor kakası geldiğinde yapmıyor sıkıyor uykuya veriyor ayaklarını havaya kaldırıyor kakasını gidermek icin ceşitli bir cok şeyler yapıyor ve basariyorda bağırsakları iyice bu duruma alışmış tembellesmis bundan 2 ay oncesine kadar boyleydik artık bugunleri arar olduk iki ay once 10 gune kadar bekletti baktık yapıyor lavmanlar fitiller onlara bile karşı koydu neler denedik geceleri acile taşındık en son care cerraha gitmemizi soylediler cerraha gitti cerrah belleğe beklete 10 gun boyunca kakasinin taşlaştığını soyledi ve acil mudahale ile cıkartmanız gerektiğini soyledi anestazi altında popo yoluyla parmakla kakaları cıkardılar cok bunalimdayim anneler yardımcı olun derdime derman bulun cerrahın verdiği dupcalok diye bir ilacla cocuğum sasirilacak dercede iki gune bir kaka yapar oldu cok şukur duzeldi dedim Havalara uctum Allah'ım bu gunleri demi gorecektim dedim tekrar başa sardik 1 ay boyle gitti başa sardık iki haftadır kesinlikle kaka yapmiyor kendiliginden 7 gune kadar tutuyor ve 7 gunun sonunda kaka tekrar taslasmasin diye lavman uyguluyoruz iki haftadır iki kere lavmanla kaka yaptı ne olucak boyle nereye kadar hic bir sağlık sıkıntısı olmadiginida altını cizerek soyluyor bir cok testler araştırmalar yapıldı psikolojikmen popo catlakligi oluşmuş kaka korkusu başlamış diyor doktorlar oturma banyoları kremler yani herşeyi her yolu denedim bir cozum bulamadım kakası cok guzel ir şekilde geliyor ve soyluyor ağzıyla kalan geldi diye gelen kakayi cıkarmamak icin evde ceşitli seyler yapıyor ne olur yardımcı olun en son bugun tavsiye uzerine entorogerminaya başladık bir hafta kullanicam inşallah faydası olur sizlerinde başından boyle bir olay gectim gectiyse neler yaparak kurtuldunuz bu cıkılmaz durumdan bana yardımcı olun anneler.