Cocuk Hastalıkları 12 gunluk kızımı yoğun bakıma aldılar...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları 12 gunluk kızımı yoğun bakıma aldılar...
-
16-09-2022, 17:01:49Kızlar aynı durumu yaşayan oldumu şu an kendimi cok caresiz yarım hissediyorum.. iki gun once bebeğimin ateşi vardı doktora goturduk bize yok dedi ki yoktuda bende bizimki yanlış gosteriyor herhalde diye duşundum birde yeni doğanlarda vs ateş onemli değil dedi 6 aylığa kadar, gecede alnı falan cok sıcaktı dunde normal doktor kontrolumuz vardı sarılık icin, doktora soyledik boyle boyle oldu diye kadında banada sıcak geldi dedi ateşini olctu vardı kusma oldumu dedi bende evet dedim acil kan tahlili idrar tahlili istedi 12 gunluk bebekte bu normal değil dedi ve kanında bi değeri aşırı duşuk belli bir kritik seviye varmış oraya duşerse beyin kanaması, burun, kulak kanaması ic kanama vs gecire bilirmiş bu yuzden şu an yoğum bakımda yatıyor doktorlara vermeden yavrumu opemedim bile şu an o kadar cok canım yanıyor ki... nasıl ne yapıyor bilemiyorum benim koynumda uyuyordu surekli diğer turlu uyumuyordu cok acıkıyordu karnı tokmu bilemiyorum cok zor bir durum ve en az beş gun orada kalıcakmış.Normalde sutum cok geliyordu kızım ictiği zaman baya ses geliyordu bazen ağzından akıyordu veya gumuş kapağın ici dolu oluyordu şimdi sut sağıyorum ve nedense cok az akıyor biberonda 30 ml anca buluyor bulmuyor