Arkadaşlar herkese merhaba,
gercekten 4 gundur cok kotu ve zor bir donem geciriyorum,insanın evladı olunca gercekten akan sular duruyor,oğlum 13 aylık,pazartesi gunu aşıya gittik dr a ve soyledikleri beni cok uzdu..oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi olabileceğinden suphelendiğini soyledi ve beni bir pedagog a yonlendirdi,gittik pedagogla goruşmeye ve benim teker teker doğruluğuna yuzde yuz inandığım eğitim amaclı yaptıklarımın hepsinin yanlıs oldugunu soyledi bana,olay su ben oğluma hergun reswimli kitaplardan eşyaların nisimlerini renklerini sayılarını vs gosteriyorum,oyuncaklarınında buyuk cogunlugu zeka oyunları şekilde pedagog bana bunun cok yanlış oldugunu bu bebeğin "bebek" oldugunu unuttugumu tamamen eğitim amacı guttuğumu halbuki onu cok daha sosyalleştirmem gerektiğini bebeğimde hic hiperaktivite vs gormediğini fakat dikkat eksikliği ve sıkılganlık gorduğunu bununda sebebinin benim davranışım oldugunu soyledi..tabi ben yıkıldım gozlerim vs doldu,cunku cok emindim onun icin iyi şeyler yaptıgımı duşunuyordum,sagolsun ben sakinleştirdi ve herkesin cocuk yetiştirirken hatalar yapabileceğini yok ingilizce yok renkler sayılar vs lerin cok daha ilerleyen zamanlarda oğrenilebileceğinden bahsetti..bende 4 gundur sadece onun dediği gibi basit oyunlar oynamaya ve ilgisinin bana ve ikili oyunlara kaymasına calışıyorum..ne yazık ki pek iyi gitmiyor
mesela al ver oyamaya calıştıgımda al komutunu uyguluyor ama kesinlikle elindekini geri vermek istemiyor,alıncada ağlamaya yada hemen başka şeylere konsantre olmaya başlıyor,anne nerde yada baba nerde dediğimde hic bi tepki vermiyor,alkış bazen o da isterse yapıyor istemezse yapmıyor,bye bye ı cok net ve doğru zamanda yapıyor,bunun dışındada pek bişey yaptıgını soyleyemem..lutfen bu ay aralığında olan anneler bana yardım etsin cocuklarınızla ne tip oyunlar oynuyorsunuz,neleri oğretebildiniz suana kadar ve bana verebileceğiniz tiyolar neler olur??? lutfen cevap verin icin icimi yiyor,cok mu geride kaldı oğlum diye (50: