Doktorumuz Turkiye'de yeni gelen Fermix Şurup takviye edici gıda statusunde olan bu demir şurubunu bize onerdi şu an kullanmaya başladık.
Kafamda şoyle sorularım oldu +2 ve +3 diye civarda gezen cumleler var bu şurupta+2 değerlikli bir şurup olduğu uzerinde yazıyor.
Cocuğum anemi olduğu olduğu icin biz gunde 1 olcek kullanacağız keyiflede iciyoruz ancak bu +2 konusunda yardımcı olacak biri varmıdır? doğru urundemiyiz?
Tat konusunda iyi etkinlik olarak da denildiği kadar demirimizi arttıracakmıdır. Ya da devletin odediği +2 ve +3 şuruplarımı tercih etmeliyiz? Doktorumuzada guveniyoruz ancak anne olarak araştırmak istiyorum yardımlarınız olursa sevinirim.
Coğu sitede okurken genellikle +2 demir kullanılsın denilmiş. Fermix şurup +2 ise anemide guvenle kullanalım mı ? Doktorumuz bu konuda iyi olmasa onermezdi de diyorum cok araştırmakda iyi mi bu konuda fıkrılerınızı beklıyorum
Urunler | Egepharma - Demir Takviyesi Fermix - Vitapure D3 - Vitapure B12 Sprey
Fermix Şurup | Ferroz Bisglisinat chelate Form - Fermix +2 demir şurup Fermix şurup, Fermix surup, fermix bisglisinat şelat,egepharma ilac urunler, ege pharma, fermix damla, fermix saşe, vitapure b12 sprey, vitapure damla, porege sprey, vitapure d3 sprey
egepharma.com.tr
Cocuk Hastalıkları Anemi Olan bebekte Fermix Şurup Kullanımı yapan varmı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Anemi Olan bebekte Fermix Şurup Kullanımı yapan varmı?