Herkese merhaba, umarım okuyup tecrubelerinizi aktarırsınız. Bunları yazarken "aa oyle olmaz ne bicim annesin neden oyle yaptın cık cık" gibi şeylerin soylenmesine hazırlıklıyım yani sanırım hazırlıklıyım. Konuya geciyorum.
5 haftalık bebeğim var doğum kilosu 4450. Sutum cok az olduğu icin mamaya başladık. İlk bir haftada doğum odemi dışında kilo almak yerine 200 gram vermişti cunku. Doktor bana 3 ya da 4 saatte bir 90 cc mama ver dedi. İyi hoş ama bu bebe asla 2 saat bile uyumuyor. Aşırı bir gaz problemi var. Mamayı da iki fırt cekip gaz cıkarma iki yiyip bi geğirme şeklinde iciyor dolayısıyla da 90 cc mamayı bitirmesi 1 saati buluyor hatta bazen geciyor. Butun bunlar yuzunden sanırım mama saatleri dengesiz oldu yemesi gerekenden fazla yedi ve şuan kilosu 5.400. Bu arada beni cok az emiyor sanırım artık meme reddi de başladı. Cok kilo aldığının farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum daha az mama versem bu sefer zaten az uyuyan cocuk yarım saatte bir uyanıyor. Sizin tecrubeleriniz nerler. Bu arada şaunki boyu 57 santim. Belki boy kilo oranı onemlidir.
Cevap verenlere şimdiden teşekkur ederim
Bebek Beslenmesi Lutfen cevap verin bebeğim cok kilo aldı 🤦🏻*♀️
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Lutfen cevap verin bebeğim cok kilo aldı 🤦🏻*♀️